miercuri, 18 mai 2011

7 lucruri care ma enerveaza

  1.  Soferii care arunca gunoaie din mers, chiar si un simplu muc de tigara si implicit pe toti cei care ii auzi criticand "curatenia" de la noi si civilizatia altora. Oare  la noi cade din cer? Pe multi dintre ei i-am vazut aruncand gunoaie jos cu explicatia..: "Si asa face toata lumea doar nu o sa schimb eu ceva!"
  2. "Clanul" mamicilor de la gradinita si scoala care au mereu initiativa de ..." Trebuie sa-i luam un cadou Doamnei!", initiativa prin care puncteaza sus si tare ...CINE a dat si CINE nu. Sa nu care cumva sa uite Doamna cui sa zambeasca mai mult si cine sa spuna poezia de inceput la serbare.
  3. Vecinii care locuiesc la parter si care...automat sunt propietari pe uscator, boxa sau orice alta dependinta iar din aceeasi categorie ma enerveaza enorm blocarea usii din spate a oricarei scari de bloc.
  4. Capacul ridicat de la toaleta:)
  5. Matusile si cumetrele cu superstitiile si leacurile babesti, descantece, deochi si alte OZN-uri
  6. Senzatia de "Deranjezi" pe care o am in fata mai tuturor functionarilor de la stat din orice domeniu atunci cand te infiintezi la ghiseu cu diverse, ca si cum e un mare favor faptul ca iti raspund si deja pui prea multe intrebari.
  7. Din aceeasi categorie face parte , referitor la administratia noastra, statul la coada ptr a lua un bon de ordine de stat la o alta coada, plimbatul pe la 3 etaje , 5 usi si amanarea in final pe ...luni. 
Aceasta este o leapsa preluata de pe site-ul Mihaelei Anghel, pe care o citesc cu placere si care m-a provocat sa-mi mai creez un blog. Va invit si pe voi!

Un comentariu:

  1. Iti multumesc ca ai preluat leapsa! Ma bucur ca ti-ai facut un nou blog, sper sa reusesti sa scrii cat mai des. Am sa revin cu siguranta. :)

    RăspundețiȘtergere